Subscribe:

Ads 468x60px

Pages

31 Temmuz 2013 Çarşamba

VirtuaGirl 1.1.0.84

VirtuaGirl 1.1.0.84
Program çalıştığı sırada siz bilgisayarı kullanırken ekrana striptiz yapan kızlar gelir ve danslarını sergiler..+18 İçerik

Uniblue SpeedUpMyPC 2013 5.3.9.0 Multilanguage

Uniblue SpeedUpMyPC 2013 5.3.9.0 Multilanguage
Bilgisayarınızın performansından memnun değil misiniz? Bilgisayarınız ilk günkü gibi çalışmıyor mu? Bilgisayarınızdaki hangi programın buna neden olduğunu bilmiyor musunuz?
O zaman SpeedUpMyPC tam size göre bir program. Kullanımı, basit arayüzü sayesinde bilgisayar uzmanı olmanıza gerek kalmayacak. Bir kaç tıklama ile bilgisayarınızı ilk günkü performansına ulaştırabilir, internet hızını yükseltebilir ve sistem hatalarını en aza indirebilirsiniz.

Start Menu X 4.89

Start Menu X 4.89

Start Menu X , programı Windows başlangıç listesini daha verimli bir şekilde kullanmanızı sağlar. Bu işlev sayesinde tüm ekran boşluğunu kullanabilir ve ihtiyaç duyduğunuz programı daha hızlı bir şekilde bulabilirsiniz.Programları sanal gruplar şeklinde organize edebilirsiniz (Office, Oyunlar, vb.). Bu gruplar sanal olduğundan programları kaldırdıktan sonra boş klasörlere rastlamazsınız. Gruplar, programlarınızı bulmayı ve çalıştırmayı kolaylaştırmak için Küçültülebilir.

Windows 8 Manager 1.1.4

Windows 8 Manager 1.1.4
Windows 8 henüz kararlı sürümüyle karşımıza çıkmış olmasa da pek çok kişi Windows 8 Consumer Preview sürümünü kullanmaya başladı bile. Windows 8'i daha iyi yönetmek ve sistemi optimize etmek içinse Windows 8 Manager'ı kullanabilirsiniz.

cFosSpeed 9.05 Build 2070 Beta

cFosSpeed 9.05 Build 2070 Beta
CFosSpeed trafik düzenlemesi, veri transferleri arasındaki gecikmeyi düşürür ve üç kat daha hızlı gezinti yapmanıza yardımcı olur. Sonuç olarak DSL bağlantınızı maksimum seviyede kullanabilirsiniz!

8StartButton 2.1.1

8StartButton 2.1.1
Windows 8 kullanıcıları için faydalı olacağını düşündüğüm bir paylaşım yapmak istiyorum. Windows 8′i sistemine yükleyenler farketmiştir ki Windows 8 de Başlat Menüsü ve Başlat Butonu yok. Bunun için bazı yardımcı programlar mevcut. Windows 8′e Başlat Menüsü ve Başlat Butonu eklemenizi sağlayacak bir program.

Driver Magician 3.9

Driver Magician 3.9
Driver Magician; Windows İşletim Sisteminde, sürücü güncelleme, düzenleme ve aygıt sürücülerini yedeklemek için çözümler sunan faydalı bir yazılımdır.Sisteminizde bulunan her donanımı teşhis ederek, sabit diskten ortak sürücüleri ortaya çıkartıp, seçeceğiniz konuma onları yedeklemenizi sağlar.Driver Update (sürücü güncelleştirme) özelliği ile sisteminizi çok kısa bir sürede tarayıp, yeni versiyonları, yamaları çıkan aygıt sürücülerinizi direkt indirebilmenizi sağlar.

Auto Hide IP 5.3.6.6

Auto Hide IP 5.3.6.6
IP adresinizin bir web sitesini her ziyaret ettiğinizde kayıt altına alındığını biliyor muydunuz? Birçok web sitesi ve yazılım internet etkinliğini izlemek için IP adreslerini kayıt altına alır. İnternete her bağlandığınız anda bir kimlik numarası ya da IP ataması yapılır. Bu kimlik numarası her dolaştığınız yerde izinizi bırakır.

KMSpico 8.2 Final

KMSpico 8.2 Final
Windows Vista, Windows 7, Windows 8 ve Ofis 2010, Ofis 2013 etkinleştirme aracıdır.

Internet Download Manager 6.17.6 Final RepacK

Internet Download Manager 6.17.6 Final RepacK
Internet Download Manager, Flashget sonrası yapılmış belki de en kapsamlı dosya indirme yöneticisidir. Program sayesinde dosyaları kolayca indirebilir, Rapidshare vb. sitelerde premium üyeliğiniz varsa üyelik bilgilerinizi girerek indirmelerinizi kolayca yapabilirsiniz. Eğer indirmiş olduğunuz sunucu izin veriyorsa indirilen dosyayı indirme esnasında durdurabilir ve kaldığı yerden devam edebilirsiniz. Youtube vs. gibi sitelerde izlediğiniz vidyoları kolayca indirebilirsiniz. Bunlara ek olarak program Türkçe dahil bir çok dili destekler. İnternet hızınızı sonuna kadar kullanır, normal Firefox ya da Internet Explorer dosya yöneticilerinden daha hızlı bir şekilde dosya indirebilirsiniz. Linkleri kolay bir şekilde programa alıp indirme keyfini yaşayabilirsiniz.

Perfect Uninstaller 6.3.3.9 Datecode 29.07.2013

Perfect Uninstaller 6.3.3.9 Datecode 29.07.2013

Perfect Uninstaller ile yüklediğiniz ve ihtiyacınız olmadığı için artık kaldırmak istediğiniz programları herhangi bir artık bırakmadan sisteminizden silebilirsiniz. Program windows'un program ekle/kaldır aracıyla silemediğiniz yazılımları bile sorunsuz bir şekilde iz ve artık bırakmadan kaldırabilmektedir.Perfect Uninstaller, programı sadece sisteminizden kaldırmakla kalmaz kayıt kütüğünde bulunan programdan geriye kalan kayıt kütüğü girdilerinide silebilmektedir.

Driver Reviver 4.0.1.60 (x86/x64)

Driver Reviver 4.0.1.60 (x86/x64)
Driver Reviver sadece bir kaç tıklama ile bilgisayarınızın sürücülerini güncelleştirmenize ve yedeklemenize yardımcı olacak bir endüstrinin önde gelen PC Sürücü Update programı…